Retourneren

Niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Dat is vervelend om te horen, wij doen daar graag iets aan! RietCyle streeft ernaar een goede service voor haar klanten, producten en verzending te bieden. Volg onderstaand stappenplan voor een soepele afhandeling. 

Stap 1 | Melding.
Binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop kunt u een retourmelding doen. Stuur hiervoor een email met daarin de informatie over de artikelen die u wilt retourneren, de reden en het ordernummer waarop u de aankoop heeft gedaan naar Info@derietcycle.nl. Voeg hierna het retourformulier bij de bestelling. 

Stap 2 | Retour sturen.
Nadat u ons gemeld heeft dat u iets wilt retourneren volgens bovenstaande stap, heeft nu nogmaals 14 dagen om de goederen daadwerkelijk retour te sturen. Stuur de aankopen in een voldoende gefrankeerde en beschermende verpakking naar het volgende adres. 

RietCycle
T.a.v.: Afdeling retouren
Westerstraat 33
2613RD Delft

Let op! De kosten en het risico van het retour verzenden van de producten komen geheel voor rekening van de consument of klant indien er sprake is van een deel annulering. U moet kunnen aantonen wanneer u de retour zending heeft verzonden, bewaar uw verzendbewijs daarom altijd goed.

Stap 3 | Uw geld terug.
Het door u retour gestuurde product dient ongebruikt, compleet, onbeschadigd en bij voorkeur in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd aan ons verzonden te zijn. Indien een product zichtbaar gebruikt is of niet meer als nieuw of tweedehands verkocht kan worden zullen wij het geld naar u terug overmaken. U dient zelf de verzendkosten van het retourneren zelf te betalen. 

 

Heeft u vragen over verzenden of retourneren. Neem dan contact met ons op via Info@derietcycle.nl.

 

Retourformulier

RietCycle

Westerstraat 33

2613RD Delft

Nederland

KvK: 80511910

BTW: NL232938532B01

E-mail: derietcycle@gmail.com